‘Steven Bergwijn heeft waarschuwing in petto voor Ajax’


Ajax zit voorlopig goed met het aantal aanvallers dat het onder contract heeft staan maar mocht er iets gebeuren dan is Steven Bergwijn de eerste op het lijstje die de Amsterdammers willen halen. Maar kan de vleugelaanvaller van PSV wel zo lang wachten?

Voetbal International schrijft namelijk: “Mocht één van de bovenstaande drie wél vertrekken, is het aannemelijk dat Ajax een poging waagt Steven Bergwijn van concurrent PSV aan te trekken. De 21-jarige Amsterdammer ziet een terugkeer naar de club uit zijn jeugd wel zitten, maar zijn geduld is niet eindeloos. Voor Bergwijn bestaat interesse van meerdere goede clubs uit Europa en het is wachten tot een van hen concreet wordt.”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Ajax zal daarnaast minstens 35 miljoen euro moeten betalen voor Bergwijn. Dat is meer van een verdubbeling van het transferrecord, waardoor een transfer verre van zeker is. Maar stelt Overmars: “Bergwijn is een interessante speler voor Ajax.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!