Ten Hag over mogelijk voordeel Ajax in titelstrijd: ‘Zou best facet kunnen zijn’


Erik ten Hag voorspelt een bloedstollende titelstrijd met PSV in de Eredivisie. De oefenmeester verwacht dat Ajax en de rivaal ook in de tweede seizoenshelft aan elkaar gewaagd zullen zijn.

“We hebben een goede selectie, maar die heeft PSV ook. Zij hebben net als Ajax ook veel en goed geïnvesteerd in de selectie in de afgelopen jaren”, zegt Ten Hag tegen Voetbal International. “Het beeld van de eerste seizoenshelft zal zo blijven, denk ik. PSV en Ajax blijven de Eredivisie domineren. Het scenario dat het kampioenschap op de laatste speeldag beslist wordt, kan zomaar uitkomen.”

Ten Hag kijkt niet naar PSV. “Het gaat er om wat wij beter moeten doen. De bredere bank? Dat zou best een facet kunnen zijn. Wij hebben meer gerouleerd, maar of dat de doorslag gaat geven, zal blijken. We strijden nog op drie fronten en daar zullen we de balans in moeten vinden. Wat voor mij belangrijk is: de lat gaat continu omhoog. Dát is cruciaal de komende maanden.”

Het goede spel en de complimenten ten spijt, Ten Hag beseft dat uiteindelijk een prijs telt. “We zijn overtuigd van onze kwaliteiten, dat we een selectie hebben die het kampioenschap binnen moet kunnen halen. We hebben een missie. Aan het eind willen we zilverwerk hebben.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!