PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Terugkeer naar ‘rampplek’ Eindhoven: ‘Je weet dat het daar is gebeurd’

Voor Calvin Stengs staat er komend weekend een pikant duel op het programma. Met AZ gaat de twintigjarige aanvaller op bezoek bij PSV. In het Philips Stadion raakte Stengs in augustus 2017 zwaargeblesseerd.

Ongeveer een jaar moest hij herstellen van een verschrikkelijke knieblessure. Het incident spookt, zo aan de vooravond van het competitieduel tussen PSV en AZ, niet door zijn hoofd. “Nee daar ben ik niet echt mee bezig. Maar je weet natuurlijk wel dat het daar is gebeurd”, zegt Stengs in gesprek met AZ Fanpage

Zijn zelfvertrouwen groeit met de week. “Ik merk aan mezelf dat ik acties maak, dingen weer durf te doen. Dat ik af en toe steekpassjes geef, vandaag dan op Guus Til en Fredrik Midtsjø, dus dat gaat gewoon lekker”, doelt hij op de bekerclash met PEC Zwolle van dinsdag. AZ won met 5-0. 

Stengs durft weer acties te maken. “Ja, tuurlijk wel, maar ik kies wel mijn momenten. Ik hoef niet elke keer de actie maken. Af en toe kies ik er ook voor om de rust te bewaren. Je moet het spelletje lezen en dan op het juiste moment de acties maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *