The Sun: Manchester United heeft Bergwijn in vizier en stuurt scouts naar Emmen

Manchester United zou zijn oog hebben laten vallen op PSV-aanvaller Steven Bergwijn. The Mancunians zouden overwegen deze maand nog een bod van 25 miljoen pond (ruim 28 miljoen euro) uit te brengen op Bergwijn.

Ole Gunnar Solskjaer zou Bergwijn er graag bij hebben om de aanval van extra impulsen te voorzien. Volgens The Sun is de interim-manager van plan om scouts richting Nederland te sturen om Bergwijn vanaf komend weekend in de gaten te houden. PSV hervat zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Emmen.

Het Britse medium erkent dat het niet eenvoudig wordt om Bergwijn deze winter al aan te trekken, ook omdat PSV al heeft aangegeven in de winterstop geen belangrijke spelers te laten gaan. De interesse in de PSV-aanvaller is overigens niet nieuw. Vorig jaar oktober meldde De Telegraaf ook al dat Manchester United-scouts Bergwijn in de gaten hielden. Ook Liverpool werd toen genoemd. Bergwijn reageerde daar toen koeltjes op. “Ik houd me niet bezig met grote clubs of met geruchten over belangstelling. Ik ben bewust bij PSV gebleven deze zomer, omdat ik hier de lijn wil doortrekken van eind vorig seizoen”, zei hij toen.

Bergwijn maakt een uitstekend seizoen door. In zestien competitiewedstrijden kwam de snelle buitenspeler al tot negen goals en zeven assists. Daarnaast debuteerde hij dit seizoen in het Nederlands elftal. De teller staat inmiddels op drie intertlands voor Oranje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *