PSV’er bevestigt gesprek met NAC: ‘Het is een serieuze optie, that’s it’

De kans bestaat nog steeds dat Ramon Pascal Lundqvist de overstap maakt naar NAC Breda. Zondag doet de 21-jarige Zweed echter ‘gewoon’ mee bij Jong PSV, dat het opneemt tegen Jong Ajax.

NAC hoopte volgens BN DeStem en het Eindhovens Dagblad nog deze week het jawoord te krijgen van Lundqvist, maar dat is waarschijnlijk (nog) niet gelukt. Dennis Haar, trainer van Jong PSV, weet het ook niet. “Je moet aan hem vragen hoe het ervoor staat. Hij heeft daar een gesprek gehad, dus hij moet zelf kiezen”, aldus Haar tegen FOX Sports.

Lundqvist is namens Jong PSV dit seizoen een van de revelaties in de Keuken Kampioen Divisie met zeven goals en zes assists in zestien wedstrijden. Sinds 2016 is de aanvallende middenvelder, die op meerdere posities uit de voeten kan, in PSV 1 niet verder gekomen dan twee invalbeurten in de Eredivisie, eentje in de Champions League en twee optredens in de KNVB Beker.

Hoewel Lundqvist ook in de belangstelling staat van tenminste één andere club uit de Eredivisie en er interesse is uit het buitenland, zou NAC op pole position liggen. PSV is bereid hem deze winter transfervrij te laten gaan.

Update 21.06: Ramon Pascal Lundqvist heeft na Jong Ajax – Jong PSV (2-2) bevestigd dat om de tafel heeft gezeten met NAC Breda. De club wil hem transfervrij overnemen van PSV. “Het is een serieuze optie”, reageert Lundqvist in gesprek met FOX Sports. “We zullen zien. That’s it.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *