Update uit Eindhoven: PSV-doelwit Van Ginkel focust zich nu al op komend seizoen

Marco van Ginkel lijkt dit seizoen niet meer in actie te komen. Het Eindhovens Dagblad schrijft donderdagmiddag dat de 26-jarige Nederlander in alle rust wil herstellen van een knie-operatie die hij afgelopen zomer moest ondergaan. 

Van Ginkel ‘neemt alle tijd om in de toekomst weer zorgeloos en pijnvrij te kunnen excelleren’, aldus het EDIn de praktijk betekent dit dat de Chelsea-middenvelder zo goed als zeker geen speelminuten gaat maken tot de zomer van 2019. Het huidige seizoen zit er voor hem waarschijnlijk al op. 

Woensdag schreef het ED dat PSV de situatie van Van Ginkel in Londen nauwlettend in de gaten houdt. De afgelopen jaren werd de achtvoudig Oranje-international drie keer gehuurd van Chelsea. In Eindhoven sleepte Van Ginkel twee keer de landstitel binnen. 

Een verhuur in de winterstop is nu sowieso uitgesloten, maar ‘PSV blijft in de toekomst geïnteresseerd in een overname’. Van Ginkel heeft bij Chelsea een contract tot medio 2020; de kans bestaat dat The Blues besluiten om hem komende zomer te verkopen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *