Van Bommel neemt debutant mee naar Milaan; geen Schwaab, Isimat en Ramselaar

Michal Sadílek is door PSV-trainer Mark van Bommel geselecteerd voor het Champions League-duel met Internazionale van dinsdagavond. De Tsjechische middenvelder, die vrijdagavond debuteerde in de Eredivisie, is één van de 21 spelers die afreist naar Milaan. 

Daniel Schwaab is er niet bij in Italië, laat PSV weten. De Duitse routinier ontbreekt vanwege privé-omstandigheden. Vrijdag, tegen Excelsior (6-0 winst), was dat ook al het geval. Ook Nicolas Isimat-Mirin en Bart Ramselaar ontbreken in de selectie van Van Bommel. Ramselaar komt maandagavond in actie met Jong PSV. 

Maandag om 18.00 uur traint PSV in het stadion van Inter. Er staat voor de koploper van Nederland niets meer op het spel tijdens het zesde en laatste groepsduel in de Champions League. PSV is reeds uitgeschakeld. Inter strijdt met Tottenham Hotspur om de tweede plaats, achter FC Barcelona. 

De volledige selectie van PSV
Zoet, Room, Van Osch, Isimat, Behich, Viergever, Angeliño, Pereiro, Romero, Mauro, Lozano, Guti, Hendrix, De Jong, Malen, Rosario, Bergwijn, Sainsbury, Dumfries, Rigo en Sadilek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *