Van Bommel verwijt zichzelf niets: “Moet ik dan vijftien spelers inzetten?”


Mark van Bommel vindt niet dat de technische staf van PSV iets te verwijten valt rondom het gelijke spel van de Eindhovenaren in Emmen (2-2). De oefenmeester van de Eredivisiekoploper doet het puntenverlies af als een ongelukkige samenloop van omstandigheden en wil de rust bewaren.

In blessuretijd bezorgde Nicklas Pedersen met zijn tweede treffer PSV een fikse kater. “Zo’n laatste bal is een wanhoopspoging, die je in de laatste fase wel vaker ziet bij een ploeg die achterstaat”, analyseert Van Bommel de tegentreffer in De Telegraaf. “Of we ons daar beter tegen moeten wapenen? Moet ik dan vijftien spelers inzetten? Aan bijna alle goals gaan fouten vooraf.”

“Een extra verdediger brengen doen we nooit”, vervolgt de trainer van de Eindhovenaren. “We gaan de laatste tien minuten niet opeens wat anders doen. Dan kan je echt niet meer zoveel beïnvloeden. Het is ook niet zo dat wij zwaar onder druk stonden.”

“Tot die 1-2 hebben we het gewoon fantastisch gedaan. Ik denk dat wij de totale controle over de wedstrijd hadden. We moeten onszelf alleen verwijten dat we niet op 0-3 komen. Voor ons verandert er niets. Ook niet als Ajax wel had gewonnen. Wij kijken namelijk alleen naar onszelf.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!