Van Bommel weigert PSV’er aan schandpaal te nagelen: “We zijn ermee bezig”


Het gelijkspel van PSV bij FC Emmen (2-2) is onnodig. Dat concludeert trainer Mark van Bommel, die de Eindhovense misstap niet had zien aankomen.

PSV stond in de 80ste minuut nog op een 0-2 voorsprong. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld, tot aan de 1-2”, analyseert Van Bommel voor de camera van FOX Sports. “We hadden de wedstrijd totaal onder controle, maar je moet eerder afstand nemen. Nu zijn we zelf schuldig aan dit puntenverlies. Dit is echt onnodig.”

“Als je de wedstrijd ziet, dan denk je: dit gaat PSV dik winnen. En normaal gesproken is dat ook zo”, vervolgt de treurende coach van PSV. “Maar nu krijgen we toch nog twee tegendoelpunten. We kunnen dit onszelf verwijten. Je moet ver daarvoor gewoon al afstand nemen.”

Op de suggestie dat Hirving Lozano wel héél weinig defensieve arbeid verrichtte, reageert Van Bommel: “Dit doet hij iedere wedstrijd en dat weten we, dus daar moeten we niet te gek over doen. Het irriteert me niet, we zijn ermee bezig. De ene keer doet-ie het wel goed, de andere keer niet, maar hij is wel altijd gevaarlijk.”


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!