Van de Kerkhof doet opvallende transfersuggestie: ‘Toegevoegde waarde voor PSV’

Willy van de Kerkhof ziet in Ryan Babel een versterking voor PSV. De PSV-coryfee denkt dat de aanvaller, die een verleden heeft bij Ajax, van toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor de Eindhovenaren.

Babel speelt momenteel in Turkije, maar is na dit seizoen transfervrij. Van de Kerkhof zou de Oranje-international graag naar PSV zien komen. “Omdat hij, vind ik, een toegevoegde waarde heeft voor PSV. Je ziet hem ook in het Nederlands elftal opbloeien”, stelt hij voor de camera van Voetbal Inside.

“Hij is belangrijk in Turkije, maar voelt zich niet helemaal thuis. Ik denk als die jongen bij een Nederlandse club zou voetballen, en hopelijk bij ons, dat hij van nog veel meer toegevoegde waarde kan zijn. Ik vind het een geweldige voetballer”, vervolgt de oud-PSV’er. 

Wanneer broer René vraagt of Babel beter is dan Steven Bergwijn, reageert Willy ontkennend. “Maar Babel kan op allerlei posities spelen. Voor Lozano zal het zijn laatste jaar bij PSV zijn. Er gaan er zo, net als bij Ajax, een stuk of twee of drie weg. Dus ook PSV zal moeten aanvullen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *