Van de Kerkhof vol lof: ‘Heel dicht tegen de top van het eerste elftal van PSV’

De klinkende zege van PSV op Excelsior stemt Willy van de Kerkhof tevreden. In een ‘leuke wedstrijd’ werd het 6-0, zag de oud-international.

“Mooie cijfers en een leuke wedstrijd”, concludeert Willy bij Omroep Brabant. Hij is vooral te spreken over Erick Gutiérrez, die voor eerst een Eredivisie-wedstrijd begon als basisspeler. “Hij speelde een leuke wedstrijd en heeft veel snelheid, iets wat PSV nodig heeft. Hij zit heel dicht tegen de top van het eerste elftal. Ik denk dat we hem de komende weken wel vaker in de basis zien staan en er nog veel plezier aan gaan beleven.”

Ondanks de zes goals plaatst Willy een kleine kanttekening. “Ze hadden eigenlijk met dubbele cijfers moeten winnen, maar het was positief om te zien dat ze negentig minuten lang gas bleven geven. Ze zijn op de goede weg”, aldus de oud-international, die dinsdagavond een open Champions League-wedstrijd verwacht tegen Internazionale. ““Ik denk dat ze een goede wedstrijd willen neerzetten om het Champions League-seizoen met een goed gevoel af te sluiten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *