Verbeek verwacht prijsloos Ajax: ‘Dat maakt PSV in Nederland bijna onverslaanbaar’

Gertjan Verbeek denkt dat Ajax aan het einde van de rit opnieuw met lege handen staat. De trainer en analist wijst PSV aan als landskampioen, terwijl Feyenoord in zijn ogen de beste papieren heeft in de strijd om de KNVB Beker.

“Ajax grijpt naast de titel”, voorspelt Verbeek in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Aan het begin van het seizoen was PSV voor mij de favoriet en daar blijf ik bij. Het sterke collectief maakt ze in Nederland bijna onverslaanbaar. Ze trekken ook vaak moeizame wedstrijden over de streep. Ajax heeft ook een hecht team, maar moet het iets meer hebben van individuele kwaliteit.”

“Toch moet je altijd een slag om de arm houden”, voegt Verbeek daaraan toe. “Er kunnen deze maand immers altijd nog mutaties plaatsvinden in de transferperiode.”

Ook de beker gaat aan Ajax voorbij, zo verwacht Verbeek. “Feyenoord heeft alleen de beker nog om voor te spelen. Ze kunnen zich nu volledig richten op dat toernooi, waarin ze de laatste jaren vaak goed voor de dag komen. Daarnaast heeft Feyenoord natuurlijk altijd het thuisvoordeel bij een mogelijke finale.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *