“We hebben nog steeds een bonus tegoed voor Lozano”

PSV kan het transferbedrag voor Hirving Lozano niet helemaal in eigen zak steken. CF Pachuca-directeur Marco Garcés laat in Mexicaanse media weten dat de club recht heeft op een bonus.

Waarschijnlijk doelt Garcés op het doorverkooppercentage dat PSV moet afstaan. “We hebben nog steeds een bonus tegoed voor Lozano. Het percentage hangt af van het bedrag waar PSV hem voor verkoopt”, zo wordt hij geciteerd door het Mexicaanse radiostation Los Campamentos.

Een winterse transfer van Lozano zit er sowieso niet meer in. Zaakwaarnemer Mino Raiola maakte vrijdag duidelijk dat de Mexicaan alleen in de zomer mogelijk transfereert en zich nu met PSV wil richten op de titelstrijd met Ajax. “Hirving blijft tot de zomer bij PSV. En PSV wil hem nu niet verkopen”, zei hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Het is niet duidelijk wat PSV destijds betaalde voor Lozano. Volgens Nederlandse media gaat het om ongeveer acht miljoen euro, daar waar media in Mexico er twaalf miljoen van maken. Lozano heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2023.

Lees ook: Raiola doorbreekt geruchtenstroom rond felbegeerde Lozano: geen transfer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *