PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘We hoorden dat PSV bezig was met een extreem talent’

Arthur Numan was al een speler van PSV toen de Eindhovenaren de Braziliaanse Ronaldo wisten binnen te halen. Hij kan zich één van de eerste momenten van de aanvaller nog goed voor de geest halen.

“Je las er eens over in de krant of je kreeg een beetje informatie van iemand op de club, maar het was zo anders dan nu”, vertelt Arthur Numan aan ELF Voetbal. “We hoorden dat de club bezig was met een extreem getalenteerde Braziliaan. Hij was al bekend in zijn land, maar niemand in onze selectie wist veel over hem.”

Uiteindelijk kwam het natuurlijk tot een transfer en kwam Ronaldo naar PSV. “Hij woonde bij mij om de hoek in het centrum van Eindhoven”, gaat de oud-PSV’er verder. “Nee, ik was niet zozeer bezig met hem zich op zijn gemak te laten voelen. Ik was zelf nog een jong ventje dat zich ontwikkelde en daarbij was er ook nog de taalbarrière. Hij had één groot voordeel: hij mengde zich makkelijk in een spelersgroep, omdat hij een open karakter heeft.”

“Hij liep de hele dag rond met een lach op zijn gezicht. Hij is zo’n persoon die meteen vrolijkheid in een kamer brengt als hij binnenkomt. Ja, ook vroeg in de ochtend. Hij wende snel aan de vroege trainingstijden, haha. Gelukkig woonden we op slechts tien minuten rijden van De Herdgang”, aldus Numan.

The post ‘We hoorden dat PSV bezig was met een extreem talent’ appeared first on PSVReport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *