PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

Wijnaldum: ‘PSV moet de EL winnen’

PSV wist donderdagavond door een benutte penalty te winnen bij en van Hapoel Tel-Aviv. Georginio Wijnaldum was de enige die een doelpunt op zijn naam mocht schrijven. Volgens de oud-Feyenoorder moeten de Eindhovenaren de Europa League winnen.

“In de eerste helft speelden we niet goed en waren we slordig in de passing. Bovendien was het erg lastig omdat zij met tien man achter de bal speelden. In de tweede helft slaagden we er beter in om de ruimtes te benutten.”

“We moeten beter beginnen in de wedstrijden en zo onze opponenten meer laten lopen. Ook nu was dat aan de orde. Al wisten we van tevoren dat Hapoel, net als veel ploegen in Nederland, heel verdedigend zou spelen”, aldus Wijnaldum.

Gini vervolgt zijn verhaal: “We willen deze competitie winnen. Als je naar ons team kijkt, met zoveel goede spelers, moet je voor de beker gaan.”

Aanvoerder Ola Toivonen zou het mooi vinden als de PSV alles in de groepsfase zou winnen. “We willen de volgende wedstrijd winnen en als nummer een doorgaan, dat is ons doel. Daarbij komt dat het mooi zou zijn om zes keer te winnen in de groepsfase.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *