PSVRSS

Alle nieuwtjes rondom PSV selectief voor jou verzameld!

‘Zij zijn net als Feyenoord van Europa League-niveau’

PSV wist zich te plaatsen voor de volgende ronde in de Champions League. Een mooie prestatie van de Eindhovenaren maar journalist Valentijn Driessen denkt dat het na de winter snel klaar zal zijn met de Eindhovenaren. Hij vindt ze namelijk van Europa League-niveau.

“In Eindhoven draaien ze de eerste vier maanden nagenoeg een perfect seizoen”, schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf. “PSV doet financieel uitstekende zaken met de overwintering in de Champions League. Er komt minimaal 10 miljoen euro extra in het laatje. De blijdschap over de sportieve prestaties in het kampioenenbal zijn heel begrijpelijk, maar evenals Feyenoord is PSV van Europa League-niveau.”

“Dat zal in de tussenronde in februari en maart tegen één van de zeven andere groepswinnaars duidelijk worden”, gaat de chef voetbal verder. “Hoewel je je tegenstanders opzij moet zetten, was de loting Bosz & co bijzonder gunstig gestemd. Arsenal was een paar maten te groot toen het erom ging, maar het leeggekochte RC Lens en in vrije val verkerende Sevilla waren van beduidend minder niveau.”

“En toch had PSV de grootste moeite met de Franse middenmoter en Spaanse laagvlieger. Niemand zal zich erom bekommeren als PSV in 2024 verder op het hoofdpodium acteert. Alleen zal het daar met de billen bloot gaan”, aldus Driessen.

Het bericht ‘Zij zijn net als Feyenoord van Europa League-niveau’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *